2018!

Dag 2017, met je angsten en verdriet, je rauwe randjes en zorgen om de mensen die me zo lief zijn.
Dag 2017, je liet me de diepere dalen van het leven zien, zorgde voor slapeloze nachten gevuld met demonen en de donkerste schaduwen die ik nog nooit eerder gezien had. Je dreef me soms tot waanzin en verlamde me van ongerustheid.
Dag 2017, door jou leerde ik mijn eigen krachten pas echt goed kennen. Mijn veerkracht, mijn onverbiddelijke vechtlust. Je bracht me vaak tot stilstand en liet me de belangrijkste zaken van het leven kennen.
Dag 2017, jaar van wedergeboorte, geloof, kracht en zoveel liefde. Ik laat je achter met gemengde gevoelens, maar ik weet dat ik je nooit vergeten zal!

Hallo 2018, met je nog onbeschreven blaadjes, je beloftes en verrassingen. Alle mooie dingen in het verschiet. Ik vraag me af wat je allemaal voor mij in petto hebt. Zal je stralen van gezondheid, geluk en liefde? Zal je net zo onvergetelijk worden als je voorganger, misschien wel  vanuit een mooiere hoek? Zullen jouw hoogtepunten zegevieren en zal ik blij met je zijn?
Hallo 2018, ik heb er wel zin in. Zullen we gaan?

26 gedachtes over “2018!

  1. Zoals je weet, heb ik volledig mee geleefd met jullie vanaf een afstand en ook mij heeft het tussen alles door met regelmaat stil doen staan, dank je wel Gwen, echt, voor jouw openheid, jouw emoties en alle zorgen van dien, en zelfs, jouw persoonlijke uitleg over het matchen destijds, on the how and the why. Ik ben niet anders dan blij voor jullie dat het zo’n goede afloop heeft gekregen. Ik wens jullie allemaal dan ook vooral gezondheid toe, maar ook liefde, die er al is en ook sterker is geworden in jullie gezin, voor wie tussen de zinnen door heeft gelezen, warmte, geluk, voorspoed, en nog zoveel meer, wat je zelf graag wenst, dat het uit moge komen. Dus, be carefull what you wish for, it might come true, en nu denk ik even aan de inrichting van jouw huisje en toen ik jou weer terug vond na 3 jaar pauze van mijn kant 😉

    Gelukkig nieuwjaar!

    X

    Like

    1. Het grappige is dat ik in het afgelopen jaar weer gezien en geleerd heb dat het niet altijd vanzelfsprekend is dat de mensen waarvan je denkt dat ze dichtbij je staan, als vanzelfsprekend met je meeleven. Dat blijkt soms helemaal niet zo te zijn… En mensen waar je het niet één-twee-drie van verwacht staan plotseling als een baken aan je zijde. Er zijn mensen afgevallen, maar ik heb daarentegen zoveel lieve mensen (terug) gevonden! Mijn lievelingsnichtje, een tante, een bijzondere collega die meer een vriendin is geworden dan alleen maar een collega, een paar vriendinnen, buren en… mensen zoals jij! Daar ben ik zo blij mee en dankbaar voor! Dikke zoen dus, ook voor jou 😘

      Geliked door 1 persoon

  2. Heb de Margriet gekocht en het artikel gelezen. Wat een puur en oprecht item is het geworden en wat maakt het duidelijk hoe 2017 een rollercoaster voor je was. Ik hoop dat 2018 zacht voor je is, zodat je op adem kunt komen ook al zul je je lief een tijd moeten missen. Alle, alle goeds!

    Like

  3. 2017 was een ongelooflijk moeilijk jaar. Het heeft veel verdriet maar jullie als gezin nóg nader tot elkaar gebracht. Pas achteraf besef je dat.
    Ik wens je een voortreffelijk, fantastisch en voorspoedig 2018 ♥

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.