Tijd

Een jaar geleden verzuchtte ik regelmatig: als ik toch maar eens eventjes in de toekomst kon kijken! Heel eventjes maar. Alleen maar om te zien of het allemaal wel goed zal gaan. Om te weten dat de stamceltransplantatie van middelste ook echt gelukt is en dat hij nog leeft.  Dan zou ik nu met heel veel meer vertrouwen de behandeling tegemoet zien.

Angst en onzekerheid zijn misschien wel de stille slopers van ons bestaan. Je hoopt op het beste, tegelijkertijd probeer je rekening te houden met het allerslechtste scenario. En je weet: daar kan ik me niet op voorbereiden. Daar dúrf ik me niet op voor te bereiden…

En moet je nu eens kijken waar we staan. We zijn inderdaad een jaar verder in de tijd en middelste floreert. Het magere jongenslijf heeft plaatsgemaakt voor een volwassen mannenbody. De bloedwaarden – waar we een jaar geleden moedeloos van werden – zijn gestegen tot meer dan acceptabel.
Vanmiddag stuurde middelste een berichtje in onze gezinsapp dat hij in de wachtkamer bij de huisarts zat te wachten om zijn eerste babyinenting (DKTP) te ontvangen.

Een jaar verder in de tijd.
We hadden het veel slechter kunnen treffen…

Advertentie

22 gedachtes over “Tijd

 1. Wat fijn dat het boven verwachting goed gaat met hem! En ja, konden we af en toe maar in de toekomst kijken hé. Net zo lief wens ik mezelf ook nog wel eens 10 jaar terug in de tijd zodat ik m’n ouders nog had. Gelukkig kan beide niet: het heden geeft vaak al genoeg om ons bezig te houden.

  Like

 2. Wat was het een spannende tijd… je bent dat niet zo snel kwijt. Degenen die ernaast stonden ervaren het ander dan de getroffene. Fijn dat je in de toekomst ben gekomen.

  Groetjes,

  Dorothé

  Like

 3. Hoe somber alle vooruitzichten telkens ook leken, jullie zijn als een cirkel om hem heen gaan staan zodat hij niet kon vallen. Aan elkaar hebben jullie je vastgehouden en uiteindelijk kwam het verlossende bericht wat eraan gedaan kon worden.
  Ik ben zo ongelofelijk blij voor jullie allemaal ♥

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.